Foto: Pexels/CC00.

Ansökan till våren stänger - var med på digital studievägledning

Nu på fredag, den 15:e oktober stänger ansökan till vårterminen. Är du fortfarande osäker på vad du vill plugga och vad kurserna innehåller? Imorgon torsdag kan du som är intresserad av att läsa vid Humanistiska fakulteten vara med på digital drop-in studievägledning.

Ett drop-in tillfälle återstår av höstens digitala studievägledning där du som är intresserad av att läsa någon av Humanistiska fakultetens alla kurser får möjligheta att ta reda på mer om just den kurs du fått upp ögonen för. Studievägledningen hålls via zoom och kräver ingen föranmälan. Den lämpar sig bäst för dig som vill ställa kortare frågor men för dig som däremot behöver ha ett längre, enskilt samtal går det att boka ett vägledningssamtal som även omfattar en kurs vid något av Göteborgs universitets andra fakultet.

Mer info om hur du gör för att vara med på torsdagens drop-in, hittar du här. Information om hur du kontaktar någon av GU:s övriga studievägledare, hittar du här

 

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.