Kalender

Måndag, 20. Maj 2019
 • Debatt: EU-valet 2019

  16:00 - 17:30 

  Tillsammans med European Youth Parliament Sweden och Ungdomsperspektivet Göteborg arrangerar Utrikespolitiska Föreningen vid Göteborgs universitet en debatt mellan representanter för partierna som ställer upp i EU-valet. Debatten kommer att hållas på engelska och besökare kommer även att ges möjlighet att ställa frågor till debattdeltagarna. 

  Boka din plats via detta formulär. För att läsa mer om debatten samt deltagarna kan du kika in på facebook-evenemanget. 

  Var: Dragonen, Sprängkullsgatan 19, Göteborg.

  Tider: 16:00 – 17:30

   

 • Vårutställning fotografi

  16:00 - 19:00 

  Andraårsstudenterna på kandidatprogrammet i fotografi ställer ut sina pågående projekt i en Gruppuställning på Galleri Monitor. Utställningen visas mellan den 17 maj till och med den 20 maj. 

   

  Var: Galleri Monitor, Akademin Valand, Vasagatan 50, Göteborg

  Tider: 16:00 – 19:00

   

 • Kandidatbalen

  17:00 

  Den 20 maj anordnas äger deb traditionsenliga kandidatbalen rum för studenter vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Kandidatbalen studenter som tar sin kandidatexamen våren 2019. 

  För mer information om balen samt biljettköp finner du här. 

  Var: Societetshuset Marstrand, Långgatan 1.

  Tider: 17:00 –

   

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.